Osaava perheyritys

Juniperus Company Oy on perheyritys joka aloitti toimintansa 20.11.2020 asiakkailta tulleen pyynnön vuoksi. Ja koska perheestä löytyy niin paljon kiinteistöhuollon osaamista viherrakentamisesta – rakentamiseen ja siivouksiin asti oli yhteisyrittäjyys helppo valinta. Jokainen osaa niin viherrakentamisen-rakentamisen-huollon ja siivouksen työt. Toki jokaisella on omat vahvuutensa. Lisäksi yrityksellä on käytössä sesonkiaikoina lisä käsipareja eli työntekijöitä.

Yritys toimii Oulun seudulla sekä Kainuun alueella. Teemme myös mökkien kiinteistöhuoltoa ja siivousta Ukkohallassa Hyrynsalmella ja Paljakassa Puolangalla ja yhteistyökumppaneita meillä on noin 100.

Henkilön esittely

Jani

JANI KINNUNEN

Toimitusjohtaja, Viherrakennuksen ja pihatöiden vastaava

Jani on 24 – vuotias viherrakentamisen ammattilainen. Hän osaa tehdä pihasuunnitelmat tai rakentaa jo olemassa olevien pihasuunnitelmien pohjalta upeita pihoja. Janilla löytyy myös Skilsin maailmanmestaruuden kunniamaininta Abu Dhabin kisoista vuodelta 2017. Ja myös Suomen mestaruus vuodelta 2016.

Kokemusta löytyy niin suurten taloyhtiöiden kuin pienien yksityispihojen rakentamisesta sekä uusien pihojen rakentamista että vanhojen kohteiden uudistamista. Työn jälki on laadukasta ja erinomaista.

Juho

JUHO KINNUNEN

Hallituksen puheenjohtaja, Remonttien ja rakentamisen vastaava

Juho on 25-vuotias remontoinnin ja rakentamisen ammattilainen. Hänellä on jo vuosien kokemus remontoinneista ja uudiskohteiden rakentamisesta. Myös luvat tehdä kosteiden tilojen remontointeja tai uudiskohteiden remontoinnit sekä valvonnat luonnistuu häneltä. Laadukas jälki on saanut monen asiakkaan onnelliseksi.

Hannu

HANNU KINNUNEN

Kiinteistöhuollon ja siivouksen vastaava

Hannu on 50-vuotias kiinteistöjen huollon ja siivouksen alan ammattilainen. Hannun rauhallinen ote huollossa ja siivouksessa takaa asiakkaan kanssa yhteistyön sujuvuuden. Hannu osaa asiansa ja sen vuoksi on työn jälki laadukasta ja siistiä.

Heli

HELI KINNUNEN

Sihteeri ja siivouksesta vastaava

Heli on 47-vuotias toimistopuolen ja siivouksen vastaava. Kokemusta hänellä siivouksen saloihin löytyy jo vuodesta 1993. Hän opastaa henkilöstöä laadukkaaseen osaamiseen siivouksen puolella. Heli huolehtii myös yrityksen laskutuksesta ja toimistopuolen töistä.

Ota yhteyttä

    info@juniperuscompany.com
    Hoikanvaarantie 26, 89200 Puolanka

    Tietosuojaseloste