Osaava perheyritys

Juniperus Company Oy on perheyritys, joka aloitti toimintansa 20.11.2020 asiakkailta tulleen pyynnön vuoksi.  Palveluihimme kuuluu viherrakentaminen, remontointi/rakentaminen, kiinteistöjen huollot ja siivouspalvelut. Yritys toimii Oulun seudulla sekä Kainuun alueella.

Yrittäjät

Jani

JANI KINNUNEN

Toimitusjohtaja, Viherrakennuksen ja pihatöiden vastaava

Jani on 26-vuotias viherrakentamisen ammattilainen. Hän osaa tehdä pihasuunnitelmat tai rakentaa jo olemassa olevien pihasuunnitelmien pohjalta upeita pihoja. Janilla löytyy Skilsin maailmanmestaruuden kunniamaininta Abu Dhabin kisoista vuodelta 2017 sekä Suomen mestaruus vuodelta 2016.

Kokemusta löytyy niin suurten taloyhtiöiden kuin pienien yksityispihojen rakentamisesta sekä uusien pihojen rakentamista että vanhojen kohteiden uudistamista. Työn jälki on laadukasta ja erinomaista.

Juho

JUHO KINNUNEN

Hallituksen puheenjohtaja, Remonttien ja rakentamisen vastaava

Juho on 27-vuotias remontoinnin ja rakentamisen ammattilainen. Hänellä on jo vuosien kokemus remontoinneista ja uudiskohteiden rakentamisesta. Myös luvat tehdä kosteiden tilojen remontteja tai uudiskohteiden remontoinnit sekä valvonnat luonnistuu häneltä. Laadukas jälki on saanut monen asiakkaan onnelliseksi.

Ota yhteyttä

    info@juniperuscompany.com
    Turkkitie 19, 90410 Oulu

    Tietosuojaseloste